産業微生物学講座(産学共同講座)

研究業績

 2023 / 2024

 2024

Chee-Leong Soong, Kengo Deguchi, Michiki Takeuchi, Syoko Kozono, Nobuyuki Horinouchi, Dayong Si, Makoto Hibi, Sakayu Shimizu, Jun Ogawa
Gene identification and enzymatic characterization of the initial enzyme in pyrimidine oxidative metabolism, uracil-thymine dehydrogenase
J. Biosci. Bioeng., 137(6), 413-419 (2024) 
DOI: 10.1016/j.jbiosc.2024.02.004

Taku Mizutani, Ryotaro Hara, MIchiki Takeuchi, Makoto Hibi, Makoto Ueda, Jun Ogawa
One-Pot Synthesis of Useful S-Substituted-L-cysteine Sulfoxides Using Genetically Engineered Escherichia coli
J. Agric. Food Chem., 72(10), 5339-5347 (2024) 
DOI: 10.1021/acs.jafc.3c08824

 

 

 

 

adress

京都大学大学院 農学研究科 応用生命科学専攻
発酵生理及び醸造学研究室 産業微生物学講座(産学共同講座)
〒606-8502
京都市左京区北白川追分町
TEL 075-753-6484

hara.ryotaro.4w@kyoto-u.ac.jp (@を小文字に変換してください)